Monday, June 13, 2011

Special Edition (Pre-Raya Tudung Maira)






Salam to my blog viewers,
It's quite sometime I tak update tudung baru.Thousand apologies to my dearest customer yang bertanya.Okay, untuk memuaskan hati all my regular customer hari ni I upload koleksi tudung baru dari Maira.Kali ni I ada tambah stok Tudung Kaki yang cantik2..Bolehla ushar mana tau padan untuk dipakai di pagi Aidilfitri tahun ni..hehe,puasa pun belum lagi dah cite pasal raya..takpe, preparation awal tu penting..Jangan last2 minute baru nak cari..Jom kita tengok!


 TYPE: TUDUNG MAIRA KAKI
PRICE: RM 70 (including postage)
MATERIAL: LYCRA
AWNING: RAW SILK - WASHABLE

SIZE: M

MK 001
MK 002
MK 003
MK 004
MK 005
MK 006
MK 007
MK 008 

 TYPE: TUDUNG MAIRA CORAK
PRICE: RM 50 (including postage)
MATERIAL: LYCRA
AWNING: RAW SILK - WASHABLE

SIZE: L
 PRM 295
PLM 042
PLM 043
 
SIZE:


PRM 296
 PRM 297
 PRM 298
 PRM 299
 (RESTOCK) PRM300
 (RESTOCK) PRM301
(RESTOCK) PRM302

SIZE: S
 PRM303
 PRM304

Friday, January 28, 2011

New Arrival Tudung Maira - January 2011


TYPE: TUDUNG MAIRA PRINTED 
 PRICE: RM 50
MATERIAL: LYCRA

AWNING: RAW SILK -
WASHABLE

SIZE:S
 

 
PRM 278
(SOLD)PRM 279
PRM 280
PRM 281


SIZE:M

PRM 282
(SOLD)PRM 283
PRM 284
(SOLD)PRM 285
PRM 286
(SOLD)PRM 287
PRM 288
PRM 289
(SOLD)PRM 290
PRM 291
(SOLD)PRM 292

SIZE:L
(SOLD)PRM 293
(SOLD)PRM 294

 

IKLAN MAIRA - MAJALAH NONA FEB 2011


IKLAN MAIRA - MAJALAH NONA JAN 2011




Salam semua,

Hari ni, I nak post tudung baru in-house..but ada certain yg dah kene grab before masuk blog lagi..So, if you see any tudung that catch your eyes, cepat2 grab while stock lasts!..Alhamdulillah, this week jualan Tudung Maira sangat menggalakkan.So, I ada special offer utk my Blog Follower..Actually skrg harga brg semua dah naik termasuklah tudung ni pun harga dah naik.Tapi, sbg menghargai all my follower, anda akan dapat special price that is only RM45 per piece (normally RM 50 per piece) exclude postage..Ada announcement utk org Kuantan..I skrg dah jadi MOBILE DEALER.. So utk belian 5 helai ke atas, we will deliver tudung to your door(delivery charge only RM5)..Rasa cam banyak ke klau nak beli 5 helai?..Alah, juz pakat ngan member2 kat office amik sorg sehelai kan senang?..Sometimes, kita nak beli tudung tapi malas nak merayap cari kat kedai n kadang2 kita suka klau nk 'match' kan tudung ngan baju tapi takkan nak bawak wordrobe gi kedai kan?..As the solution, just call 012-9580953(faiz), then skuad MOBILE DEALER akan datang ke tempat anda..save time n easy..Have fun shopping with us!!

 TYPE: TUDUNG MAIRA PRINTED
PRICE: RM 50
MATERIAL: LYCRA
AWNING: RAW SILK - WASHABLE


SIZE: L


(SOLD)PRM 253


SIZE: M
(SOLD)PRM 254
PRM 255
PRM 256
(SOLD)PRM 257
(SOLD)PRM 258
(SOLD)PRM 259
(SOLD)PRM 260
PRM 261(RESTOCK)
(SOLD)PRM 262(RESTOCK)
(SOLD)PRM 263(RESTOCK)
(SOLD)PRM 264(RESTOCK)
(SOLD)PRM 265(RESTOCK)
(SOLD)PRM 266
(SOLD)PRM 267
(SOLD)PRM 268
(SOLD)PRM 269
(SOLD)PRM 270
(SOLD)PRM 271
(SOLD)PRM 272 

PRM 273



SIZE: S

(SOLD)PRM 274
PRM 275
 
 (SOLD)PRM 276
PRM 277



 TYPE: TUDUNG MAIRA PLAIN
PRICE: RM 50
MATERIAL: LYCRA
AWNING: RAW SILK - WASHABLE

SIZE: M

(SOLD)PLM 023 
 PLM 024
(SOLD)PLM 025 

(SOLD)PLM 026
(SOLD)PLM 027
(SOLD)PLM-028
PLM 029
(SOLD)PLM 030
(SOLD)PLM 031
(SOLD)PLM 032
PLM 033
(SOLD)PLM 034
(SOLD)PLM 035
 (SOLD)PLM 036
PLM 037
PLM 038
  (SOLD)PLM 039 
  PLM 040
 PLM 041